Descobreix Jira en català!

Finalment, ja pots tenir el teu Jira Cloud en català.

 

Des de Quabu, hem creat una aplicació que permet als usuaris de tota la suite de Jira fer una traducció personalitzada de totes les eines de la suite d’Atlassian, com ara Jira, Confluence i moltes més, al català.

 

Des de fa temps, ens havíem trobat amb el problema que alguns dels nostres clients no podien accedir a les eines de la suite d’Atlassian en el seu idioma.

 

Voliem trobar una manera de facilitar la seva navegació, sense haver de canviar de llengua, adaptant-nos als seus dialectes i parametritzant les traduccions, cosa que no és possible amb un traductor genèric.

 

Va ser llavors quan vam decidir crear aquesta solució que hem desenvolupat. Ara podràs utilitzar Jira en el teu idioma preferit, millorant la teva productivitat i facilitant la comunicació en el teu equip. Ja no hauràs de preocupar-te per entendre els termes en una altra llengua, ja que podràs navegar per les funcionalitats de Jira en català.

Jira en català
People illustrations by Storyset

Si vols veure com funciona i com pots configurar la traducció personalitzada, no dubtis a demanar-nos una demostració. Envia’ns un correu a info@quabu.eu i estarem encantats d’atendre la teva sol·licitud.

 

Millora l’experiència de treball amb Jira i gaudeix de les funcionalitats en el teu idioma! Un cop provis la nostra solució, no voldràs utilitzar Jira de cap altra manera.

 

A Quabu simplifiquem la gestió de projectes. 

1 comment

  1. Raul MrAddon
    julio 3, 2023 at 8:08 pm

    Molt bé! Molt interesant!

Leave a Reply